20 LT’ers finishen in Almere, nu ook Tom Geypen van ijzer

Wat een topdag was het vandaag weer voor de Lommelse Triatleten in Almere, met liefst 20 clubleden aan de start en minstens dubbel zoveel enthousiaste supporters aan de kant. De dag begon nat en deed het ergste vrezen voor de deelnemers, maar iedereen haalde de finish in het zonnetje.

Erwin Kuyken was afgelopen week ziekjes maar ging toch van start op de volledige triatlon. Hij finishte op karakter in 10u41:23. Tom Geypen maakte zijn debuut op ‘de ganse’ en finishte met een smile in 10u50:40. Hij voegt zich daarmee bij de eregallerij van de ijzeren LT’ers.

Op de halve afstand hadden we elf individuele deelnemers. Zonder van deze wedstrijd echt een doel te maken, werd Tom Jansen 21e in 4u35:37. Alain Schutjes finishte op 1,75 been als 30e in 4u38:56.  Brecht Reynders maakte zijn debuut op de halve afstand. Hij ging er als een speer vandoor in het water en op de fiets, en moest daarvoor leergeld betalen tijdens het lopen. Eindtijd: 4u49:55. Peter Wouters bleef net onder de vijf uur. Jean-Pierre Cuypers was een week na de kwart van Balen al opnieuw van de partij en finishte in 5u02:53. Bart Geeringhs keerde vier jaar na zijn heroïsche finish op de volledige terug naar Almere met een sterke 5u04:36 als resultaat. Elly Verhoeven was enkele weken na de zware IM 70.3 in Zell am See alweer goed voor 5u15:59. Walter Cuypers finishte al voor de kweetniethoeveelste keer op rij in Almere en dit in 5u18:49. Kelly Kuyken sloot haar seizoen af in 5u48:24. Ellen Schepers en Jan Vereyken debuteerden op de halve afstand in respectievelijk 5u52:17 en 5u54:16.

Op de halve triotriatlon stonden drie teams met LT’ers aan de start. Jessy Wouters zwom voor het winnende Travelbricks-team (met Luc Keim als fietser en Hendrik Vanden Berk als loper). De tweede plaats was voor Lommelse Triatleten – Big B met zwemmer Rudi Slangen, fietser Ben Cremers en loper Raf Theunis. Big Ben LT Ladiesteam met zwemster Mieke Jansen, fietsster Annelies Claes en loopster Inge Moelans finishten als 44e.


Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .