LT-dames op 1, 2 en 3 in Reusel

De LT-dames palmden zondag het volledige podium in op de lange afstand van de zware winterduatlon in Reusel: Birgit Massagé won de wedstrijd, voor Elly Verhoeven en Natalie Franken. Op de lange én korte afstand samen kwamen in totaal 9 Lommelse Triatleten in actie, met Alain Schutjes als snelste LT’er op de 20e plaats. Alle uitslagen vind je onderaan. Een geslaagde repetitie voor de ‘echte’ Hel, die in Kasterlee eind december. (foto edwin pijnenburg)

Nog zondag werd Ruben Geys 23e op de Crosscup in Mol. Jasper Michiels finishte als 53e (en 2e Belg) op het Militair Wereldkampioenschap veldlopen in Hongarije.

Zaterdag namen Tom Geypen en Tommy Reymen deel aan de Vuvuzela Run in Ham als laatste voorbereiding op de 1/2 Natuurmarathon van Kasterlee volgende week. Tom werd 3e op de 8 km, Tommy liep in trainingstempo naar de 47e plaats op de 21 km. Lieve Moelans finishte als 54e vrouw op de 8 km.