Wafelbak, LT-Kaffee & Herfstwandeling op 25 oktober

Op zondag 25 oktober organiseert het T3-Team van de Lommelse Triatleten een wafelbakdag ten voordele van hun deelname aan de Team Triathlon Series. Jij lust toch ook wel vers gebakken wafels!? Dan is dit wat je moet doen!

  • Je bestelt je wafels op voorhand (uiterlijk maandag 19 oktober) via dit formulier. Jouw bestelling is definitief na de betaling van het juiste bedrag (€5 per pakje van 5 wafels) op het rekeningnummer van de Lommelse Triatleten (BE81 7350 0229 2824).
  • Je komt je vers gebakken bestelling op zondag 25 oktober afhalen aan het LT-Kaffee (Brug 11, Slinkerstraat 95, 3920 Lommel). Daar kan je tussen 10u en 17u ook terecht voor een drankje en andere zelfgemaakte zoete zondes.
  • Bovendien kan je deelnemen aan een mooie, uitgepijlde herfstwandeling in de Lommelse bossen (3, 6 of 12 km). Vrij vertrek tussen 9u en 14u vanaf Brug 11. Inschrijven voor deze wandeling kan alleen ter plaatse en kost €5 (incl. 1 gratis consumptie). Kinderen onder 6 jaar stappen gratis mee.

Dankjewel alvast voor de steun en tot 25 oktober in het LT-Kaffee!

*Uiteraard zijn de horecaregels voor covid-19 hier van toepassing. Respecteer aub de hygiënemaatregelen. Je bent verplicht een mondmasker te dragen bij afhaling van wafels en inschrijving voor de wandeling, bij binnenkomst en verplaatsing in Brug 11. Eens je aan tafel zit, mag het mondmasker af. Wandel met je eigen bubbel en houd voldoende afstand van andere wandelaars.

Meer info op www.lommelsetriatleten.be/wafels

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .