Nu zondag 25 oktober: Herfstwandeling en afhaal wafelbak aan Brug 11

Nu zondag 25 oktober is iedereen welkom op de herfstwandeling van het T³-Team van de Lommelse Triatleten, met inschrijving en start aan Brug 11 (Slinkerstraat 11). Wie wafels besteld heeft, kan deze daar ook meteen afhalen. Alles verloopt volledig coronaproof! Het LT-Kaffee moeten we helaas annuleren wegens de verstrengde coronamaatregelen.

Herfstwandeling

Wil je nu zondag 26 oktober een mooie herfstwandeling maken door de Lommelse bossen? Dan kan je tussen 9u en 15u vertrekken vanaf Brug 11 (Slinkerstraat 95) voor een tocht van 3, 6, of 12 km. Inschrijven voor deze wandeling kan ter plaatse en kost € 5 (wandeling + 1 gratis wafel voor onderweg). Kinderen onder 6 jaar stappen gratis mee. Op de 3 km (sportbuggyproof) is er een fotozoektocht voor kinderen voorzien.

Afhaal wafelbak

Wie wafels had besteld, kan deze zondag ook afhalen in Brug 11 tussen 10u en 16u. Bij je bestelling heb je een uur opgegeven om je bestelling af te halen, gelieve je hier zo goed mogelijk aan te houden zodat we je wafels vers van de pers kunnen meegeven! Wie zijn bestelling op voorhand nog niet betaald had, kan deze ter plaatse afrekenen (met gepast geld indien mogelijk).

Coronaproof

We treffen de nodige maatregelen om zowel de wandeling als de wafelafhaal volledig coronaproof te laten doorgaan. We vragen om – indien mogelijk – maar met één persoon de wafels af te halen en in te schrijven voor de wandeltocht. Draag hierbij je mondmasker en houd minstens 1,5 meter afstand van elkaar aub. Er is handgel voorzien. We gaan er vanuit dat je met je eigen bubbel gaat wandelen en voldoende afstand houdt van andere wandelaars.

Geen LT-Kaffee

We hadden je graag nog iets lekkers om te eten en te drinken voorgeschoteld voor of na het wandelen, maar door de verstrengde coronamaatregelen moeten we het LT-Kaffee helaas annuleren. De veiligheidsregels zijn echter noodzakelijk, dus alle begrip daarvoor. En ter compensatie hebben de weergoden ons alvast een stralende herfstdag beloofd 😉 We kunnen de wandelaars dus ook geen gratis consumptie aanbieden na hun tocht, maar om dat goed te maken geven we iedereen een wafel mee voor onderweg.

Dankjewel alvast voor de steun en tot zondag!

Meer info op www.lommelsetriatleten.be/wafels

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .