Inschrijvingen Hoeks Triatlon geopend

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor de 31e editie van de Hoeks Triatlon Lommel. Je kan op zondag 8 augustus 2021 deelnemen aan de Iron Kid (11u30), kwarttriatlon (14u), sprinttriatlon (17u) of triotriatlon (17u05).

Belangrijk: we blijven uiteraard afhankelijk van COVID-19. We hebben er goede hoop op dat we op zondag 8 augustus 2021 eindelijk de 31e editie van de Hoeks Triatlon kunnen organiseren. Moest dit door de coronamaatregelen toch niet mogelijk zijn, dan krijgen de al ingeschreven deelnemers hun inschrijvingsgeld teruggestort door Triatlon Vlaanderen, zoals ook vorig jaar het geval was.

Iedereen die vóór 1 mei inschrijft, geniet op de kwart- en sprinttriatlon van 5 euro early bird-korting. Inwoners van Lommel zonder triatlonlicentie krijgen op deze twee wedstrijden gedurende de hele inschrijfperiode bovendien hun daglicentie gratis, een cadeau ter waarde van 20 euro (kwart) of 12 euro (sprint).

Tot en met 28 februari zijn de inschrijvingen voor de kwart- en sprinttriatlon exclusief voorbehouden voor atleten met een 3VL- of LBFTD-licentie en inwoners van Lommel. De inschrijvingen voor de triotriatlon zijn nu al voor iedereen geopend. Voor de Iron Kid kan je alleen de dag zelf ter plekke inschrijven.

De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 5 augustus. Er zijn géén daginschrijvingen voor de kwart-, sprint- en triotriatlon.


Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .