Wetsuit testdagen op 14 mei en 11 juni

De Lommelse Triatleten organiseren aan de start van het nieuwe triatlonseizoen twee wetsuit testdagen in de zandgroeve op de Heuvelse Heide (de vroegere Velbo-put), aan jachthaven De Meerpaal (Boskantstraat 60, 3920 Lommel). Deze zijn open voor iedereen (leden van de Lommelse Triatleten en externen).

Op zaterdag 14 mei (vanaf 9u) in samenwerking met Sanden (BTTLNS-reeks voor zowel de beginnende als gevorderde triatleten) en op zaterdag 11 juni (7u30-10u30) in samenwerking met Blue Globe Sports (de high-end wetsuits van Peaks Sportwear voor de meer ervaren/competitieve triatleten). Door zelf een wetsuit te testen in openwater, kan je perfect het drijfvermogen, de flexibiliteit en de maat van het wetsuit aanvoelen.

BTTLNS (zaterdag 14 mei – 9u)

Schrijf je vooraf in door je naam door te mailen met vermelding ‘wetsuit testdag Lommel’ naar mbroek@sandenshop.com. Als je op de BTTLNS-testdag van 14 mei een keuze hebt kunnen maken, kan je direct het wetsuit aanschaffen met 15% korting. Je ontvangt het wetsuit dan 1 werkdag daarna per post thuis.

Peaks Sportwear (zaterdag 11 juni – 7u30-10u30)

Op zaterdag 11 juni kan je vrijblijvend wetsuits van Peaks Sportwear testen en eventueel aankopen. Registreer je vooraf via dit online formulier. Een week op voorhand krijg je dan een reminder met meer praktische info over de testdag.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .