Jasper en Jolien pakken goud en zilver in Geel

🌞 Het was een mooi triatlondagje, zondag in Geel, met al even mooie prestaties van de 6 LT’ers aan de start!

🥇 Het begon al lekker op de sprint, met een sensationele zege van Jasper Philippe (57:58) en een vierde plaats voor Jelle Schillebeekx bij de dames (1u15:16).

🥈 Ook op de kwart mocht LT op het podium: Jolien Van Endert snelde naar de 2e plaats in 2u10:16! Glenn Kelchtermans finishte in 2u08:49 (31e), Joos Jansen in 2u13:48 (49e) en Guy Hanegreefs in +- 2u30.

🗣 Reactie Jasper: “Ik was al twee weken (half grappend) aan het zeggen dat ik Geel ging winnen, dan is het extra leuk als je dat kan waarmaken. Na het zwemmen kwam ik met de beteren uit het water en sprong als 4e de fiets op. Op aanraden van coach Carl heb ik me op de fiets dan voor een keer eens niét kapotgereden. Ik spaarde mijn benen en begon als 3e aan het lopen, mijn sterkste onderdeel. Na 2 km had ik de koploper te pakken en kon ik gecontroleerd uitlopen (met nekpijn van het achterom kijken). Geel was mijn eerste individuele sprinttriatlon in open water. Dat ik die meteen kan winnen, geeft een boost. Ik kijk er al naar uit om opnieuw te knallen in Sint-Laureins begin juni, opnieuw een individuele sprinttriatlon, die meetelt voor T³ Series.”


Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .