Historische winst in Team Triathlon Series

Foto Rudi Philippe

🥇 Het T³ Team van de Lommelse Triatleten won zondag voor het eerst in onze clubgeschiedenis een manche van de Team Triathlon Series. In Namen pakten Jef Dieltiens, Pieter Vanderhenst en Jasper Philippe de zege op de dubbele teamrelay supersprint (2x 200m/4km/1,7km) in de Herendivisie 2. Ze finishten in 1u36:52, met twee volle seconden voorsprong op de nummer twee.

📈 In de tussenstand springen onze heren van plaats vier naar drie. Met nog twee manches te gaan en de top 4 op een zakdoek van elkaar, belooft het nog een spannend einde te worden! Mooie progressie van ons T³ Team. Waar ze in 2020 bij het debuut nog onderaan bengelden in de Herendivisie 2, rukten ze vorig jaar op naar de middenmoot en dit jaar meten ze zich zelfs met de top. Top!

👨‍🦰👩‍🦰 In dezelfde race namen ook Niels Vanhove, Carl Huygen en Natalie Franken deel in een gemengd team. Zij finishten 20e in 1u52:56.

👩‍🦰 In de damesdivisie 1 finishten Jelle Schillebeekx, debutante Julie Decloedt en Jolien Vanendert als 10e in 2u06:57. In de tussenstand staan zij momenteel 9e.


⏱ Uitslagen Namen

🏆 Tussenstand T³ Series

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .