LT-mannen rukken op naar 2e plaats T3 Series na zilver in Viersel

🏃‍♂️🚴‍♂️🏃‍♂️ Onze T3 Teams trokken zaterdag naar Viersel voor de 4e manche van de Team Triathlon Series. Op het programma stond de spectaculaire eliminator, met drie supersprint triatlons die door blauwalg last-minute omgevormd werden tot duatlons (1,5 km lopen/4,6 km fietsen/0,75 km lopen). Na de kwartfinale ging 70% door naar de halve finale, waarna 40% doorstootte tot de finale.

🙋‍♂️ In de Herendivisie 2 bereikten Pieter Vanderhenst (3e), Jasper Philippe (9e) en Niels Vanhove (14e) de finale, Jef Dieltiëns de halve finale en Tibo Ooms de kwartfinale.

🥈 Dankzij deze mooie prestaties eindigden onze mannen als tweede team. Ook in de tussenstand van de T3 Series schuiven ze een plaatsje op naar twee. Met nog één manche te gaan (individuele sprinttriatlon in Hengstdijk op 25 september) is zowel plaats 1, 2 als 3 in de eindstand nog mogelijk. Interessant weetje: na de eerste manche stonden onze mannen 5e, na de tweede 4e, na de derde 3e, na de vierde 2e, en na de eerste… ? 😉

🙋‍♀️ In de Damesdivisie 1 bereikten Jolien Vanendert (22e), Eva Vanbrabant (26e) en Jelle Schillebeekx (29e) de halve finale, en Diede Geeringhs de kwartfinale.

❓ Een exacte teamuitslag en tussenstand van de dames is momenteel nog niet bekend en vullen we aan zodra beschikbaar.


⏱ Uitslagen Herendivisie 2 – kwartfinale

⏱ Uitslagen Herendivisie 2 – halve finale

⏱ Uitslagen Herendivisie 2 – finale

⏱ Uitslagen Damesdivisie 1 – kwartfinale

⏱ Uitslagen Damesdivisie 1 – halve finale

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .