Carl, Natalie en Jos kronen zich tot icoon in de Alpen

💪 Carl Huygen, Natalie Franken en Jos Willems zijn er vrijdag in geslaagd om de finish te halen van de extreem zware maar ook extreem mooie Icon Xtreme Triathlon in het Italiaanse Livigno. Ingrediënten: 3,8 km zwemmen in het donker (met start om 5u) en in koud water, 195 km fietsen met 5.000 hoogtemeters en dan nog een marathon met 1.500 hm (inclusief een slotklim van 1.100 hm). De Icon is meteen ook de triatlon met het hoogste zwemonderdeel, de hoogste fietspassage en de hoogste aankomst ter wereld!

🏁 Carl finishte na 16u25:41 als 22e en Natalie na 18u07:48 als 49e algemeen en 4e vrouw op skistation Carosello 3000. Jos liep zijn marathon uit in Livigno zelf en kwam na 18u26:59 als 60e binnen. Start én finish in het donker dus.

🫂 Dit alles met dank aan buddies Jens (die de marathon meeliep met Carl), Eva en Jolien (die respectievelijk de volledige en halve marathon meeliepen met Natalie) en Gert (die Jos begeleidde).

🗣 Volgens Natalie was het alvast “de mooiste race ever”. Zij kwalificeerde zich meteen ook voor de Norseman, het wereldkampioenschap extreme triatlon dat jaarlijks in augustus in Noorwegen gehouden wordt. Een uitgebreider wedstrijdverslag volgt later.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .