Verkeersinfo

Hoeks Triatlon 2022 - verkeer klein

Klik op het kaartje voor een grotere versie

Lommel verwelkomt op zondag 14 augustus een 400-tal triatleten op de 32e Hoeks Triatlon. We danken de omwonenden en passanten alvast voor hun begrip voor de eventuele ongemakken die onze wedstrijd met zich mee kan brengen.

Onze tip: Ga langs het parcours staan, moedig de atleten aan, raak geïnspireerd, trainen maar en dan zien we je volgend jaar hopelijk ook aan de start van onze triatlon!

Hou hier best rekening mee als je je zondag in of door Lommel moet verplaatsen:

Parcours: Het parcours (rode lijn op kaartje) is afgesloten voor doorgaand verkeer tijdens de wedstrijden (11u-19u30). Het Dorp (aankomstzone rond Marktplein is sowieso de hele dag verkeersvrij). Er geldt op het parcours een parkeerverbod van 8u-20u.

Doorsteken: Er zijn op het parcours 5 doorsteken onder politiebegeleiding voorzien voor fietsers en lokaal verkeer (gele pijlen op het kaartje). We raden automobilisten aan om verplaatsingen te doen vóór 14u of na 19u. Tijdens de wedstrijden (14u-19u) hou je best rekening met lange wachttijden aan deze doorsteken, zeker met de auto. Als je in natuurgebied Sahara, sportpark Soeverein, zwembad of speeltuin moet zijn, ga je dus best te voet of met de fiets.

Omleiding: Er is een omleiding voorzien voor doorgaand verkeer (groene lijn op kaartje). Volg de borden!

Fietspaden: De Kanaaldijk Noord (tussen Barrier en Blauwe Kei) en Zuid (tussen Blauwe Kei en Maatheide) en het fietspad van de Sahara zijn tussen 14u en 19u ook voor fietsers volledig afgesloten.

Advertentie