Verkeersinfo

Voor de veiligheid van de deelnemers wordt het parcours van de Hoeks Triatlon zo verkeersvrij mogelijk gehouden. De organisatie bedankt de bewoners langs de omloop voor hun begrip! Mede dankzij hun bereidwillige medewerking kunnen we meer dan 500 deelnemers een sportieve hoogdag aanbieden en Lommel mee op de triatlonkaart zetten. De bewoners hebben eind juli/begin augustus een infobrief ivm het parcours in de bus gekregen. Deze brief is hier digitaal te raadplegen:

Info over de bereikbaarheid van de straten op en rond het parcours van de Hoeks Triatlon (klik op de kaart om een grotere versie te openen):

  • De straten Molsekiezel en Dorp liggen (gedeeltelijk) in de aankomstzone, die van de opbouw (begin om 8u) tot de afbraak (einde om 22u) afgesloten zal zijn voor het verkeer.
  • Tussen 13u00 en 18u45 zullen de Lepelstraat en de Gestelsedijk (vanaf brug 12 tot in het centrum) afgesloten zijn voor alle verkeer.
    Tijdens de wedstrijd is er in deze zone een doorsteek voor auto’s op het kruispunt Sportveldenstraat-PP Rubensdreef en Adelberg-Kapelstraat. Hou rekening met wachttijden en volg de aanwijzingen van de politie!
  • Ankerstraat, Sloepstraat, Stevensvennen, Werkplaatsen, Verzandingsstraat, Vreskensvennen en Molsekiezel zullen tijdelijk afgesloten worden tussen 14u30 en 16u20, en tussen 17u20 en 18u30, wanneer hier fietsers in actie zijn.
    Tijdens de wedstrijd is er in deze zone een doorsteek voor auto’s op het kruispunt rotonde N769-Maatheide (bedrijventerrein blijft dus bereikbaar) en Klachtloopstraat-Sleutelstraat. Hou rekening met wachttijden en volg de aanwijzingen van de politie!
  • In de Zeisstraat en Wijerken zal tussen 14u20 en 15u50, en tussen 17u05 en 18u00 geen verkeer mogelijk zijn wegens fietsende atleten.
    Tijdens de wedstrijd is er in deze zone een doorsteek voor auto’s op het kruispunt Harkstraat-Erfstraat. Hou rekening met wachttijden en volg de aanwijzingen van de politie!