Wafelbak & Herfstwandeling (25 oktober)

Op zondag 25 oktober organiseert het T3-Team van de Lommelse Triatleten een wafelbakdag ten voordele van hun deelname aan de Team Triathlon Series. Jij lust toch ook wel vers gebakken wafels!? Dan is dit wat je moet doen!

  • Update: de bestelperiode is intussen afgesloten. Je bestelt je wafels op voorhand (uiterlijk maandag 19 oktober) via dit formulier. Jouw bestelling is definitief na de betaling van het juiste bedrag (€5 per pakje van 5 wafels) op het rekeningnummer van de Lommelse Triatleten (BE81 7350 0229 2824).
  • Je komt je vers gebakken bestelling op zondag 25 oktober afhalen aan het LT-Kaffee (Brug 11, Slinkerstraat 95, 3920 Lommel) tussen 10u en 16u.
  • Bovendien kan je deelnemen aan een mooie, uitgepijlde herfstwandeling in de Lommelse bossen (3, 6 of 12 km). Vrij vertrek tussen 9u en 15u vanaf Brug 11. Inschrijven voor deze wandeling kan alleen ter plaatse en kost €5 (incl. 1 gratis wafel voor onderweg). Kinderen onder 6 jaar stappen gratis mee. Op de 3 km (sportbuggyproof) is er een fotozoektocht voor kinderen voorzien.
  • Update: We hadden je graag nog iets lekkers om te eten en te drinken voorgeschoteld voor of na het wandelen, maar door de verstrengde coronamaatregelen moeten we het LT-Kaffee helaas annuleren. De veiligheidsregels zijn echter noodzakelijk, dus alle begrip daarvoor. En ter compensatie hebben de weergoden ons alvast een stralende herfstdag beloofd 😉 We kunnen de wandelaars dus ook geen gratis consumptie aanbieden na hun tocht, zoals eerder beloofd, maar om dat goed te maken geven we iedereen een wafel mee voor onderweg.

Dankjewel alvast voor de steun en tot 25 oktober!

*We treffen de nodige maatregelen om zowel de wandeling als de wafelafhaal volledig coronaproof te laten doorgaan. We vragen om – indien mogelijk – maar met één persoon de wafels af te halen en in te schrijven voor de wandeltocht. Draag hierbij je mondmasker en houd minstens 1,5 meter afstand van elkaar aub. Er is handgel voorzien. We gaan er vanuit dat je met je eigen bubbel gaat wandelen en voldoende afstand houdt van andere wandelaars.