Wetsuit testen/huren

Wetsuits testen (zaterdag 11 juni)

De Lommelse Triatleten organiseren aan de start van het nieuwe triatlonseizoen een wetsuit testdag in de zandgroeve op de Heuvelse Heide (de vroegere Velbo-put), aan jachthaven De Meerpaal (Boskantstraat 60, 3920 Lommel). Deze zijn open voor iedereen (leden van de Lommelse Triatleten en externen). Door zelf een wetsuit te testen in openwater, kan je perfect het drijfvermogen, de flexibiliteit en de maat van het wetsuit aanvoelen.

Peaks Sportwear (zaterdag 11 juni – 7u30-10u30)

Op zaterdag 11 juni kan je vrijblijvend wetsuits van Peaks Sportwear (high-end wetsuits voor de meer ervaren/competitieve triatleten) testen en eventueel aankopen. Registreer je vooraf via dit online formulier. Een week op voorhand krijg je dan een reminder met meer praktische info over de testdag.

Opgelet: oorspronkelijk was er nog een tweede testdag op zaterdag 14 mei in samenwerking met Sanden (BTTLNS-reeks voor zowel de beginnende als gevorderde triatleten), maar die is geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen. De ingeschrevenen werden persoonlijk verwittigd en kunnen op zondag 15 mei om 13u terecht op de pasdag in het Nederlandse Vught (Boslaan 49) met de merken BTTLNS , Sailfish , 2XU , Aquaman. Wie vanuit Lommel komt en een wetsuit aankoopt, krijgt ter compensatie voor de extra reistijd een leuk cadeau ter waarde van €40


Wetsuits huren op Hoeks Triatlon Lommel (zondag 14 augustus)

Doe je mee aan de Hoeks Triatlon Lommel en wil je comfortabel kunnen zwemmen? Als je zelf geen wetsuit hebt, kan je er op 14 augustus voor 30 euro eentje huren via Peaks Sportwear. Met een wetsuit ben je beter beschermd tegen de koude, heb je een beter drijfvermogen en verbruik je minder energie.

Om zeker te zijn van een pak, reserveer je er op voorhand eentje via het formulier van Peaks Sportwear.

Om voldoende tijd te hebben om de juiste maat te passen, meld je je op de wedstrijddag best een uurtje voor de start aan bij de stand van Peaks Sportwear (locatie wordt later meegedeeld). Daar breng je je pak na de wedstrijd ook terug binnen. Als waarborg geef je je identiteitskaart in bewaring.

Advertentie