Lidmaatschap

Interesse om lid te worden?

Heb je interesse om lid te worden van de Lommelse Triatleten? Laat dan HIER je gegevens achter en dan sturen wij je zo snel mogelijk en vrijblijvend alle info door om je lidmaatschap aan te vragen. Meer info is ook te verkrijgen via info@lommelsetriatleten.be


Lidmaatschap 2019

Het lidmaatschap voor het seizoen 2019 is geldig van 1 januari tot en met 31 december 2019. Je hebt bij de Lommelse Triatleten de keuze uit een wedstrijdlicentie (€ 215), lidkaart (€ 190), jeugdlicentie (gratis) en kidslicentie (gratis). In het lidgeld is de bondsbijdrage (respectievelijk € 75, € 40, € 40 en € 20) inbegrepen.

Bestaande leden kunnen hun lidmaatschap verlengen via het 3ntrance-platform

Download hier de medische documenten, licentieaanvraag voor minderjarigen, transferdocumenten, …


Terugbetaling lidgeld

Bij de Lommelse Triatleten proberen we de lidgelden zo democratisch mogelijk te houden. Bovendien krijg je de kans om je lidgeld gedeeltelijk terugbetaald te krijgen! Dat kan enerzijds door mee te helpen op de wedstrijddag van de Hoeks Triatlon, en anderzijds door het terugbetalingsformulier van je ziekenfonds door de club te laten invullen.

Hieronder vind je meer info over de tegemoetkoming bij de meest gangbare ziekenfondsen in de provincie Limburg (in andere provincies kunnen de regelingen verschillen):

cmCM: max € 15/jaar
Terugbetalingsformulier
Meer info

voorzorgDe Voorzorg: max € 15/jaar (Limburg) of € 10/jaar (Antwerpen)
Terugbetalingsformulier LimburgTerugbetalingsformulier Antwerpen
Meer info

lmLiberale Mutualiteit: max € 25/jaar
Terugbetalingsformulier LimburgTerugbetalingsformulier Antwerpen
Meer info

nzvNeutraal Ziekenfonds Vlaanderen: max € 30/jaar
Terugbetalingsformulier
Meer info

ozOZ: max € 25/jaar
Terugbetalingsformulier
Meer info

partenaPartena Ziekenfonds: max € 25/jaar
Terugbetalingsformulier
Meer info

vnzVlaams & Neutraal Ziekenfonds: max € 30/jaar
Terugbetalingsformulier
Meer info


Clubkledij

lt15Dankzij de sponsoring van Hoeks Verhuizingen en Kuismasters kunnen leden LT-clubkledij van het merk Verge Sport en Wowow aankopen tegen zeer democratische prijzen. Wie meehelpt voor/tijdens/na de Hoeks Triatlon kan bovendien kan tot € 120 korting krijgen op de aankoop.

Eenmaal per jaar (eind november/begin december) houdt de club kledijdagen, waarop leden de volledige collectie kunnen passen en bestellen.